Jogurtiniu glaistu dengtos šaltyje džiovintos braškės
Sudedamosios dalys: cukrus (47,78%), kakavos sviestas (22,3%), nenugriebto PIENO milteliai (13,65%), išrūgų milteliai (sudėtyje yra PIENO) (6,37%), braškės (4,88%), gliukozės sirupas (1,58%), jogurto aromatas (1%), jogurto milteliai (iš PIENO) (1%), emulsiklis (E322) (SOJOS lecitinas), natūralus vanilės aromatas (0,46%), glaisto medžiaga (E414) (0,32%), saulėgrąžų aliejus (0,13%), glaisto medžiaga (E904) (0,1%).
Alergenai sudedamosiose dalyse paryškinti.
Sudėtyje gali būti: glitimo turinčių javų, kitų riešutų, kiaušinių, sezamo sėklų, salierų, sulfitų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė: 2181 kJ / 521 kcal, riebalai 27,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,7 g), angliavandeniai 63,6 g (iš kurių cukrų 57,4 g), baltymai 5,3 g, druska 0,1929 g, maistinės skaidulos 0,7 g.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio.
Kilmės šalis: Nyderlandai.
Jogurtiniu glaistu dengtos šaltyje džiovintos braškės – gaivus ir kreminis skanėstas
Tai unikalus skonių derinys, kuriame susijungia intensyvus, natūraliai saldus ir šiek tiek rūgštus braškių skonis bei švelnus, kreminis jogurtinis glaistas. Dėl šaltyje džiovinimo proceso braškės išlaiko savo tikrąjį skonį, spalvą ir traškią tekstūrą, todėl kiekvienas kąsnis suteikia nepakartojamą skonio potyrį.
Subalansuotas skonių derinys
Šaltyje džiovintos braškės – natūraliai saldžios, gaivios ir lengvai traškios.
Jogurtinis glaistas – kreminis, švelnus ir suteikiantis subalansuotą saldumą.
Tobula tekstūra – traškios braškės ir glotnus jogurtinis sluoksnis sukuria harmoningą skonį.
Šis skanėstas puikiai dera tiek kaip lengvas desertas, tiek kaip subalansuotas užkandis dienos eigoje.
Naudingosios šaltyje džiovintų braškių savybės
Šaltyje džiovintos braškės išsaugo visas naudingas maistines medžiagas:
Vitaminas C – stiprina imuninę sistemą ir suteikia natūralios energijos.
Antioksidantai – padeda apsaugoti organizmą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Natūralios skaidulos – palaiko gerą virškinimo veiklą ir suteikia sotumo jausmą.
Jogurtinis glaistas subalansuoja braškių vaisišką rūgštumą ir suteikia švelnią, kreminę tekstūrą, todėl šis skanėstas tampa dar malonesnis.
Puikus užkandis ir lengvas desertas – Jogurtiniu glaistu dengtos šaltyje džiovintos braškės
Jogurtiniu glaistu dengtos šaltyje džiovintos braškės gali būti valgomos vienos kaip lengvas užkandis arba naudojamos desertų gamyboje – pavyzdžiui, dedamos į pusryčių dribsnius, granolą ar smulkintos ant ledų ir pyragų. Jos taip pat puikiai dera su kava ar arbata.
Tinka dovanoms ir ypatingoms progoms
Dėl savo šviesios spalvos ir gurmaniško skonio šis skanėstas gali tapti puikia dovana ar ypatingu desertu šventiniam stalui. Jogurtinio glaisto ir braškių derinys sukuria išskirtinį saldaus ir vaisiškai gaivaus skonio balansą.
Saldus ir traškus malonumas kiekviename kąsnyje
Tai lengvas, tačiau tuo pačiu gurmaniškas skanėstas. Kiekvienas kąsnis sujungia vaisių intensyvumą ir švelnią jogurtinę tekstūrą, todėl šis produktas tampa nepakeičiamu pasirinkimu tiek kasdieniam vartojimui, tiek ypatingoms progoms.